Mijn verhaal

Zoals je op mijn foto ziet, ben ik al wat ouder en zit er aardig levenservaring in. Ik ben vriendelijk en zorgzaam, en vergis je er ook weer niet in. Ik ben ook een precieze luisteraar en observator en zet die scherpte in om helderheid te krijgen over waar het nou precies over gaat.

Ik heb nooit bijgehouden hoeveel mensen ik heb begeleid, maar het zijn er veel geweest. Van alle leeftijden. Soms komen mensen terug als ze in een andere fase van hun leven komen of als er iets in hun leven is gebeurd wat grote impact heeft.

Dat ken ik van mezelf ook. Dan gebeurde er iets waar ik zo van slag van raakte: het verlies van mijn vader en van mijn zwager. Ik verloor mijn werk, waar ik zo dol op was. Ik startte een meubelmakerij, omdat ik niks meer te maken wilde hebben met wie ik daarvoor was. En ik kwam weer terug, maar dan meer in balans.

Ik zet in mijn begeleiding al mijn kennis uit opleidingen in, en ook mijn intuïtie. Ik ben niet bang voor de pijn en het verdriet. En ik houd ervan om ook te lachen.

Naast psychosociaal therapeut ben ik keramist. Daarin werk ik graag met het kwetsbare en doorzichtige porselein. Alleen door fouten te maken kwam ik verder, en wat heb ik er veel gemaakt. De combinatie coaching en keramiek is voor mij een verrijking. Ik volg in beide mijn hart, mijn passie en mijn vakmanschap. Zij geven mij samen veerkracht en vrijheid.

Ik draag graag bij aan een nieuwe economie, de wij-economie, waarin carefirst belangrijker is dan moneyfirst (Care First World ), met zorg voor de aarde en de samenleving.

Licenties en certificeringen

  • LIFO®

  • NLP Practioner

  • RDA®

  • Transactionele Analyse

  • Systemische werk (opstellingen)

  • Diagnostiek (DSM)