Voor meer Veerkracht Vertrouwen Vrijheid

Om het zwart-wit te zeggen zijn veerkracht, vertrouwen en vrijheid de tegengestelden van verstarring, wantrouwen en gevangen zitten. Vastzitten in je denken en doen, onvrij een beweging te maken, de cirkel te doorbreken. Meestal veroorzaakt door een pijnlijke ervaring, een verlies. De angst is dan groter dan de moed om er wat aan te doen. Dan zoeken we samen de beweging, zodat je kunt gaan staan voor wie je bent en weer kunt vertrouwen op jezelf. Zonder vertrouwen in jezelf is het moeilijk een ander te vertrouwen. Zonder te kijken naar de angst en de pijn (emotioneel, mentaal of financieel) is het lastig de balans te vinden. Zonder te kijken naar je eigen waarde, wordt het zicht op de wereld troebel. Stap in de wereld, geniet van de beweging en de vrijheid, volg je passie en je vakmanschap om dan en van daaruit je capaciteiten in te zetten voor anderen, je familie, je vrienden, je werk, de natuur, de wereld. De beweging is niet: wat vraagt de wereld van mij en hoe pas ik me aan. De beweging is: wat heb ik in huis en kan ik inzetten.

De tijd gaat altijd vooruit, nooit achteruit. En ja je gedachten en emoties vinden hun oorsprong in ervaringen uit het verleden, maar jij kan de keuzes maken voor de toekomst.

De weg ernaar toe is vaak een beetje kronkelig, zoveel stemmetjes die je graag een andere kant op willen sturen. Uiteindelijk vind je jouw veerkracht, vertrouwen en vrijheid.

Maak een afspraak, kom eens langs. Breng je vraag mee, je angst en je moed.